ahad ni!


copypasted untuk penyebaran. jom join? 9am ET=9am ontario time. bola bola juga, iman harus turut dijaga. :)

Bismillah..

Alhamdulillah, winter semester sudah tamat dan summer courses telah pun bermula.
Seperti yang dijangka, summer semester sedikit sebanyak memberi ruang bernafas buat semua pelajar,
tak kira undergraduates mahupun postgraduates.

Mungkin sudah tiba masanya kita kembali laju mengisi ruhiyah dengan perkara2 islami. Mengambil kesempatan itu, MISG sisters akan menganjurkan Kuliah Online oleh Ustazah Maznah Daud bermula minggu ini (23 Mei 2010) dan pengisian bulanan ini akan berkisar tentang Usool At-Tafsir (Pengenalan) inshaAllah..

disertakan sekali dalam Attachment adalah Poster Promosi Kuliah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Speaker: Ustazah Maznah Daud
Tarikh:
23 Mei 2010 (Ahad)
Masa:
9
am
ET/ 8am CT
Medium: Paltalk
Room:Kuliah Online Sisters
Tajuk: Usool At-Tafsir(Pengenalan)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Boleh tolong sebar-sebarkan kepada rakan-rakan yang lain untuk bersama mengimarahkan lagi pertemuan hujung minggu ini, InsyaAllah.

Bagi mereka yang akan menggunakan paltalk buat pertama kali, sila lawat sini untuk download paltalk.

Untuk join room
Kuliah Online Sisters;
  • Selepas download dan selasai install, akan keluar box untuk register akaun paltalk. (perlu register untuk menggunakan paltalk)
  • Tekan "ALL ROOMS" di bahagian kanan box, dan satu box "Room List" akan keluar.
  • Di box "Search Chat Rooms", taip "Kuliah Online Sisters" dan "all language" untuk bahagian language.
  • "Kuliah Online Sisters" akan muncul, double click dan akan terus masuk ke 'room' tersebut.
sebarang pertanyaan dialu-alukan.
Jom, jom. Kita sebar-sebarkan kepada rakan-rakan yang lain untuk bersama mengimarahkan lagi pertemuan hujung minggu ini, InsyaAllah.

akhir sekali untuk makluman semua, karya tulisan Ustazah Maznah Daud boleh didapati di link berikut;


Akhir kata, jumpa nanti!

--

5 comments:

Deremind said...

tqah, minta betulkan. kat iklan tu salah, kat poster betul, it's 9 am, bukan 9 pm. TQ =D

atiqahmohammadkhuzaini said...

thanks kak nazirah for pointing that out :)

dilaMAYA said...

so 9pm saturday ontario time kan? hehe. sendiri confused sekejap.
thanks tiqah.
:D

Deremind said...

dilaMAYA: ontario should be pagi la inshaAllah. =) Malaysia yang malam.

dilaMAYA said...

oh, okies. ingat pagi tu time malaysia. :D