picnic iman


Ehem-ehem!
Salam alayk buat serikandi-serikandi jelita @ ottawa sekalian

Esok yakni ari jumaat hari berkat yakni April 23rd, kita akan ada PICNIC IMAN ya kawan2!
yeayy!

Usrah macam biasa di samping untuk celebrate the nice weather, kite buat picnic iman, ie picnic+games+usrah kat mooneys bay park. Barang sesiapa yang tidak mengetahui dimanakah lokasinya,silalah berkumpul kat bus stop umah fana before 1 pm (sape lambat kene bagi next usrah!heee), ie. bus stop before bus stop kedai halal kat princeofwales.

Kite akan start picnic iman dgn solat zuhur kat park pukul 1pm, then tutup dgn solat asar at 5pm.
(Nak 5am pun boleh!Qiam terusss!heee)

Sila bawak quran mcm biasa. Oh ye, makanan potluck!kalau taknak lapar, sile bwk mknn best2 ya kawan2!

[adaptasi dari mesej sang naqibah yang comel]

ps: sila bawak selendang @ sejadah @ kertas tandas sbg lapik solat.

^_^

So, jumpa esok!

gambar ihsan: ya habibi mr. yahoo images!

2 comments:

dilaMAYA said...

jumpa esok.. insyaAllah. =D can't wait. lama tak berusrah, hati kering. ish.

Farihin Asnur said...

hv fun esok! =)